hotel - restaurant De Zalm
Koude voorgerechten Garnalencocktail   14.00 Krabcocktail 16.00 Gerookte Schotse zalm 14.00 Parmaham met meloen of gemengd slaatje 14.00 Terrine van ganzenlever met portogelei 20.00 Soepen Dagsoep 5.00 Tomatensoep 6.00 Kreeftensoep 12.00 Warme voorgerechten Toast met champignons 14.00 Champignons gevuld met wijngaardslakken 16.00 Wijngaardslakken in de lookboter 14.00 Kikkerbilletjes in de lookboter 15.00 Gegratineerde Sint-Jakobsschelp 18.00 Huisgemaakte kaaskroketten 12.00 Huisgemaakte garnaalkroketten 14.00 Gebakken Sint-Jakobsvruchten met saffraan (2 pers.) 40.00 Scampis met currysaus (2 pers.) 36.00 Gebakken ganzenlever met appeltjes en peperkoeksausje 22.00

Restaurant

De kaart : soep en voorgerechten

Het restaurant is open, ook voor niet-hotelgasten  's middags van 12u tot 13u30 's avonds van 19 u tot 20u30  
De keuken is gesloten op zondagavond, maandag en donderdagavond.